Implementatie

Snel en volledig van start?

Kunt u niet wachten gebruik te gaan maken van Room Rental’s kamerverhuur software maar heeft u geen tijd om alle gegevens bij elkaar te zoeken en/of in te voeren?

Laat ons u helpen de software optimaal te benutten door gebruik te maken van (een van) onze implementatie diensten. 

 

Inventarisatie gegevens | Dienst 1

U weet niet waar u moet beginnen met het invoeren van de gegevens in de software? Deze dienst is ervoor bedoeld alle gegevens, die nodig zijn voor het inrichten van de software, te inventariseren op locatie. Dit houdt onder andere in dat uw panden volledig ingemeten en uitgetekend worden, gescreend worden voor het puntensysteem (optioneel), servicekosten en brandveiligheid. Ook zullen er op locatie foto's gemaakt worden voor de volledigheid van de software. De geïnventariseerde informatie zult u in een PDF document aangeleverd krijgen, tevens ontvangt u alle plattegronden separaat als afbeelding. 

 

Gegevens invoer | Dienst 2

Heeft u al uw gegevens netjes op orde maar geen tijd om alles in de software in te voeren? Laat ons het begin voor u maken, u hoeft daarna alleen de wijzigingen bij te houden.

 

Kosten

U betaalt per kamer, per dienst. Bekijk hier onze tarieven.

Neem contact op!

Room Rental's kamerverhuur software

Wenst u gebruik te maken van onze implementatie dienst of ontvangt u graag meer informatie hierover? Laat het ons weten!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen