Systeem & Gebruik

Onze software is compatible met de volgende webbrowser versies:

 • Chrome versie 43 of hoger
 • Firefox versie 39 of hoger
 • Safari versie 8 of hoger
 • Internet Explorer versie 11 of hoger

Door uw huurders te voorzien van een inlogcode naar een persoonlijk huurdersportaal creëert u goodwill en vertrouwen bij de huurder. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw privacy te grabbel ligt want de huurder krijgt alleen inzicht in zaken die voor hem of haar van belang zijn.

Daarnaast is het ook eenvoudig voor u, omdat uw huurders via het huurdersportaal klachten en vragen kunnen versturen en eventuele huuropzeggingen kenbaar kunnen maken. Op die manier kan alle communicatie via de kamerverhuur software van Room Rental gaan.

Nog niet helemaal overtuigd? Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie van onze software om u alle features te kunnen laten zien en uitleg te verschaffen waar nodig. Afspraak maken? Vul het contact formulier in op onze contact pagina!

Heeft u een proefversie en wilt u deze omzetten naar een abonnement?

 1. Log in op uw Room Rental
 2. Ga naar Algemeen beheer
 3. Ga naar Organisatie
 4. Scroll naar onder waar u Upgraden ziet staan en selecteer het gewenste abonnement
 5. Klik op Upgraden

Uw account is nu geüpgrade naar het gewenste abonnement, uw facturatie wordt hierop afgestemd. 

Let op: U kunt uw abonnement alleen upgraden, downgraden is niet mogelijk. Niet zeker welk abonnement het best bij u past? Kijk hier voor de verschillen.

 • Particulieren die zelf het beheer willen blijven doen en professioneel over willen komen
 • Beheerders van studentenkamers die voor meerdere klanten het beheer regelen
 • Zakelijke verhuurders die graag meer tijd besparen en efficiënter willen werken

Nee, de software is er juist voor bedoeld om het beheer voor u eenvoudiger te maken zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Mocht u daarnaast toch graag advies of andere hulp wensen, raadpleeg dan onze diensten.

Ja, u kunt onze software op uw tablet of telefoon gebruiken mits u over een internet verbinding beschikt. Let op: de software is (momenteel) geoptimaliseerd voor laptops en computers.

Ja, na versturen van het aanmeldformulier kunt u direct online aan de slag. U ontvangt namelijk, na registratie, automatisch een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. Na activatie kunt u direct online aan de slag met de software.

Ja, uw (persoons)gegevens zijn gewaarborgd. Wij begrijpen dat de privacy van u en uw huurders van groot belang is. Daarom bepaalt u wanneer Room Rental mee kan kijken. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als u hulp op afstand inschakelt of als u gebruik wenst te maken van onze implementatie dienst. 

Daarnaast worden de servers, waar onze software op draait, gecontroleerd en dagelijks gescand door McAfee

 Terug naar het veelgestelde vragen overzicht