Tarieven & Betalingen

Nee, u betaalt alleen een vast bedrag per kamer, per maand voor gebruik van onze softwareIndien u gebruik wenst te maken van een van onze overige diensten zal dit separaat worden gefactureerd.

Op iedere eerste werkdag van de maand wordt het aantal, door u ingevoerde, kamers vastgesteld. Facturatie zal aan de hand van deze vaststelling plaatsvinden over voorgaande maand.

Ja, u mag maximaal 5% van de servicekosten als zijnde administratiekosten doorberekenen aan uw huurders. De software tarieven van Room Rental vallen hier (in de meeste gevallen) ruim onder.

De kosten voor gebruik van de software zijn afhankelijk van het aantal kamers dat u maximaal in wenst te voeren. U betaalt namelijk per kamer, per maand. De tarieven per kamer zijn afhankelijk van de hoeveelheid kamers die u invoert. De kosten voor onze diensten zijn afhankelijk van welke dienst u gebruik wenst te maken. 

Voor een overzicht van onze tarieven kunt u hier verder lezen. Alle vernoemde bedragen op de website zijn excl. btw

Ja! De proefversie van onze software voor kamerverhuur is geheel gratis en vrijblijvend gedurende 30 dagen. Na deze 30 dagen kunt u uw account upgraden naar een betaald abonnement. Kijk hier welk abonnement het best bij u past. Indien u uw account niet upgrade wordt deze automatisch geblokkeerd.

Registreer gratis voor een proefversie!

 Terug naar het veelgestelde vragen overzicht