Alles over Room Rental

Een zelfstandige woonruimte is een woonruimte met eigen toegang, eigen keuken en eigen toilet. Heeft u geen eigen toegang of deelt u de keuken of toilet met andere bewoners van andere woonruimten? Dan spreken we van een onzelfstandige woonruimte. (Bron: Rijksoverheid.nl)

De verhuur software van Room Rental is specifiek ontwikkeld voor onzelfstandige woonruimten.

Nee, wij bieden producten en diensten aan ter ondersteuning voor de verhuurder. Daaronder valt niet het plaatsen van vraag en aanbod van kamers.

Door uw huurders te voorzien van een inlogcode naar een persoonlijk huurdersportaal creëert u goodwill en vertrouwen bij de huurder. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw privacy te grabbel ligt want de huurder krijgt alleen inzicht in zaken die voor hem of haar van belang zijn.

Daarnaast is het ook eenvoudig voor u, omdat uw huurders via het huurdersportaal klachten en vragen kunnen versturen en eventuele huuropzeggingen kenbaar kunnen maken. Op die manier kan alle communicatie via de kamerverhuur software van Room Rental gaan.

Nog niet helemaal overtuigd? Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie van onze software om u alle features te kunnen laten zien en uitleg te verschaffen waar nodig. Afspraak maken? Vul het contact formulier in op onze contact pagina!

  • Particulieren die zelf het beheer willen blijven doen en professioneel over willen komen
  • Beheerders van studentenkamers die voor meerdere klanten het beheer regelen
  • Zakelijke verhuurders die graag meer tijd besparen en efficiënter willen werken

Nee, de software is er juist voor bedoeld om het beheer voor u eenvoudiger te maken zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Mocht u daarnaast toch graag advies of andere hulp wensen, raadpleeg dan onze diensten.

De kosten voor gebruik van de software zijn afhankelijk van het aantal kamers dat u maximaal in wenst te voeren. U betaalt namelijk per kamer, per maand. De tarieven per kamer zijn afhankelijk van de hoeveelheid kamers die u invoert. De kosten voor onze diensten zijn afhankelijk van welke dienst u gebruik wenst te maken. 

Voor een overzicht van onze tarieven kunt u hier verder lezen. Alle vernoemde bedragen op de website zijn excl. btw

Room Rental biedt u een online verhuur software aan specifiek voor kamerverhuur. Naast onze online software bieden wij u ook bijpassende (gratis) diensten aan. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0410 123 of per e-mail via info@roomrental.nl. Ons bedrijf is gevestigd aan de Koriander 8 in Sint Oedenrode.

Overige contact informatie vindt u op onze contact pagina.

 Terug naar het veelgestelde vragen overzicht