Kamerverhuurpand

Student blijft thuis wonen

2 november 2015

Onlangs is de Landelijke Monitor Studentenhuisvesting 2015 gepubliceerd door Kences. De Landelijke Monitor Studentenhuisvesting beantwoordt een aantal belangrijke vraagstukken omtrent de woonwensen van de huidige en toekomstige studenten in Nederland. Een van de grootste vraagstukken die op het moment speelt is wat voor gevolgen het leenstelsel heeft op de vraag naar studentenhuisvesting. Het rapport geeft een prognose over de ontwikkeling van zowel de thuiswonende als uitwonende voltijd student (zie afbeelding hieronder). In de prognose ziet u twee verschillende scenario's naar voren komen, namelijk het trendscenario en het studievoorschot-scenario (SV-scenario).

Ontwikkeling woonsituatie voltijd studenten

Benieuwd naar het volledige rapport? Download hier de Landelijke Monitor Studentenhuisvesting 2015.

Meer duidelijkheid

Huurders willen meer en meer duidelijkheid over bepaalde gang van zaken. Dit zullen ze ook van u als verhuurder verwachten naarmate vraag en aanbod dichter bij elkaar komt. Geeft u uw huurders al het overzicht en transparantie waar ze recht op hebben?

Kamerverhuur software

  • Bespaart tijd
  • Goedkoop
  • Professioneel
  • Transparant
  • Kinderlijk eenvoudig

 

 Terug naar het nieuws overzicht

Kwaliteit en transparantie worden steeds belangrijker voor een huurder bij het kiezen van een nieuwe kamer. Wacht daarom niet te lang en verdiep u vandaag nog in de mogelijkheden!

Gratis demonstratie aanvragen