Over Room Rental

Goedendag!

Room Rental is een frisse, jonge, dynamische organisatie die zich inzet voor een transparante en overzichtelijke (ver)huurmarkt, voor zowel huurder als verhuurder. Kernbegrippen van Room Rental zijn dan ook transparant, eerlijk en eenvoudig!


Het ontstaan

Na jarenlange ervaring in de kamerverhuur besloot F. Valks Vastgoed zijn kennis en ervaringen onder te brengen in een software programma specifiek voor kamerverhuur. Dit product heeft Room Rental verder laten ontwikkelen tot het product wat het vandaag de dag is. 


De toekomst

Room Rental blijft doorontwikkelen en gaat met de tijd mee! Continu zijn we bezig met het uitbreiden en aanscherpen van onze software. Wilt u Room Rental koppelen aan een ander systeem? Wilt u Room Rental graag beschikbaar hebben als app op uw telefoon? Of zou u Room Rental graag willen inzetten voor bredere doeleinden?

We staan altijd open voor tips en feedback, dus mocht u ons ergens op willen wijzen? Schroom niet en neem contact met ons op.

Partners

Bluenotion - Room Rental werkt samen met software ontwikkelaar Bluenotion om u de beste service te kunnen verlenen op onze software.

F. Valks Vastgoed BV - Met meer dan 30 jaar ervaring in de kamerverhuur staat F. Valks Vastgoed BV op de achtergrond klaar voor begeleiding en advies.

 

Meer over onze software weten?